Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Θα πρέπει άμεσα να παραιτηθούν

Για ακόμη μια φορά η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, λειτουργώντας  με το δόγμα «αποφασίζομεν  και διατάσσομεν»   και για αλλότρια συμφέροντα, εξέδωσε δελτίο τύπου αλλοιώνοντας τις αποφάσεις  του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε., γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους ίδιους τους εργαζόμενους και μη σεβόμενη το θεσμό που εκπροσωπεί  εμμέσως πλην σαφώς πήρε τη θέση των δυναστών μας.
  Το δελτίο τύπου της είναι άκρως διχαστικό και εξυπηρετεί κομματικά παιχνίδια.

  Επειδή η Γ.Σ.Ε.Ε. είναι  υπόλογη απέναντι   στους εργαζόμενους και η συντριπτική τους πλειοψηφία αποφάνθηκε μέσω της συμμετοχής και του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
  Αν υπάρχει ψήγμα  αξιοπρέπειας μέσα τους θα πρέπει άμεσα να παραιτηθούν διότι τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν τους εκπροσωπούν  αλλά τους υπονομεύουν.
  Ζητάμε από όλα τα Σωματεία της δύναμής μας να λάβουν άμεσα αποφάσεις που να καταδικάζουν τον υπονομευτικό ρόλο της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε. αλλά και από όλα τα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες.
   Επιτέλους τέλος στην ηθελημένη απαξίωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος και των εργαζομένων από τα τσιράκια του συστήματος.Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου