Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Από την 15η Ιουνίου η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Χ. Παγώνης Πρόκληση άνευ προηγουμένου

     
Ως πρόκληση άνευ προηγουμένου χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης την απόλυση δέκα (10) ακόμη εργαζομένων από την LAFARGE (Τσιμέντα Χαλκίδας), σε συνέχεια μιας τακτικής που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου 2013 και συνεχίζεται, παρά τις αποφάσεις των αρμοδίων Δικαστηρίων.
       Σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει :“Σ' αυτή την κρίσιμη ιστορική περίοδο για τη χώρα, με την εργασία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να έχουν πληγεί στο μέγιστο βαθμό, κάποιοι επιλέγουν να προχωρούν σε απολύσεις εργαζομένων και μάλιστα εκπροσώπων του συνδικαλιστικού κινήματος, ως σήμα κατατεθέν της πρόθεσής τους να διαλύσουν οριστικά τον αγώνα των εργαζομένων και να “εξαφανίσουν” ένα εργοστάσιο που μετρά σχεδόν ένα αιώνα ζωής. Ένα εργοστάσιο που υπάρχει χωρίς να λειτουργεί, θυμίζοντας δεκάδες άλλα που έκλεισαν στον νομό μας και εκτίναξαν την ανεργία στα ύψη” .

         Και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων καταλήγει: “Η Δημοτική Αρχή παραμένοντας στο πλευρό των εργαζομένων ζητά την άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και την επαναλειτουργία του εργοστασίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου