CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στην τελευταία μας παρέμβαση (12/7/15)  για το δασύλλιο της Κανήθου και την αποψίλωση του από τα ξερά χόρτα, τα οποία από μια σπίθα μπορεί να γίνουν παρανάλωμα πυρός σε ολο το δασάκι και ταυτόχρονα να κινδυνεύσουν δεκάδες όμορα σπίτια της περιοχής ,μιλήσαμε για «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» από την πλευρά της Δημοτικής αρχής Χαλκίδας.
Επανερχόμαστε σε πρώτο πρόσωπο πλεον κ. Δήμαρχε και σας λέμε ότι για οτιδήποτε συμβεί στην περιοχή θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνος ,καθότι αυτή σας η αδιαφορία και η απαξιωτική σας στάση απέναντι στους πολίτες είναι απαράδεκτα προκλητική.
Επίσης σας υπενθυμίζουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει εδώ και πολλούς μήνες με την Αθ.Διάκου και την διάνοιξή της ,την καθυστέρηση του έργου, την απαράδεκτη διευθέτηση της κυκλοφορίας και την επικινδυνότητα που εγκυμονεί, την μεγάλη οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί δεκάδες επαγγελματίες και κυρίως την αδιαφορία σας για τις 700 περίπου υπογραφές διαμαρτυρίας που έχουν μαζευτεί από κατοίκους της Κανήθου.
Αυτό που σας ενδιαφέρει, απ’ότι φαίνεται κ.Δήμαρχε, είναι οι μεγάλες  φιέστες και τα πανηγυρικά γενέθλια της νίκη σας στις Δημοτικές εκλογές ,όπου ξοδεύονται προκλητικά και απερίσκεπτα πολλά  χρήματα εν μέσω οικονομικής,κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.                                                                                                                          Δυστυχώς είναι λυπηρό για έναν δημοτικό άρχοντα να ασκεί εξουσία για την προσωπική του  προβολή και να μην στέκεται σοβαρά, με σθένος και αποτελεσματικότητα  στα πραγματικά προβλήματα της πόλης που ταλανίζουν και δυσχαιρένουν την καθημερινότητα των πολιτών!


                                                                         ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ
                                   ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ

                                    ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ (με έδρα το κλ.Αθλητ.κέντρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου