Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Από την 15η Ιουνίου η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Der Spiegel: Οι θεσμοί σχεδιάζουν χαλάρωση της λιτότητας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», οι θεσμοί σχεδιάζουν τη «χαλάρωση» των όρων λιτότητας του νέου προγράμματος για την Ελλάδα, λόγω της δυσμενούς κατάστασης της οικονομίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι τρεις θεσμοί εκτιμούν ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να  επιτύχει τον στόχο του 1% του ΑΕΠ για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2015, λόγω της κατεστραμμένης οικονομίας της.
Παρόμοια είναι η εκτίμηση και για το 2016, με τους δανειστές να εμφανίζονται πρόθυμοι να δεχθούν πλεόνασμα ύψους 1% αντί του προγραμματισμένου 2%.
Το ίδιο, σύμφωνα με το «Spiegel» θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς οι θεσμοί δεν επιθυμούν να οξύνουν περισσότερο την ύφεση.
Η «έκπτωση» στη λιτότητα θα θέσει ωστόσο, υπό αμφισβήτηση την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους, από την οποία εξαρτάται η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα βοήθειας, ενώ θα πυροδοτήσει τη συζήτηση σχετικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, καταλήγει το γερμανικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου