Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Με αυτή την πρόταση πηγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Σύνοδο Κορυφής

Με βελτιωμένη την πιο πρόσφατη πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ βελτιωμένη σε πέντε σημεία και με τη συναίνεση των πέντε πολιτικών αρχηγών - πλην του  ΚΚΕ - θα πάει αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Μετά την μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθορίστηκε το νέο πλαίσιο διαπραγμάτευσης το οποίο θα παρουσιάσει στους εταίρους του ο Έλληνας πρωθυπουργός. Ταυτόχρονα, οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην άμεση αποκατάσταση της ρευστότητας και της ομαλής λειτουργίας των τραπεζών.

Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει:

  • Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας

  • Την ύπαρξη εμπροσθοβαρούς αναπτυξιακού προγράμματος

  • Την δέσμευση για έναρξη ουσιαστικής συζήτησης για το χρέος

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βελτιώσεις στο σχέδιο Γιούνκερ αφορούν τη διατήρηση του ΕΚΑΣ και την υπαγωγή των ξενοδοχείων στον ΦΠΑ του 13%, φοροελαφρύνσεις για τους αγρότες και τροποποιήσεις στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και στις περικοπές των αμυντικών δαπανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου