Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Ράπισμα στον Φ. Σπανό από το Συμβούλιο Αναστολών του ΣτΕ!!! Ακυρη η άδεια στην πρώην Ιντερκέμ!

Το συμβούλιο Αναστολών του ΣτΕ έκανε δεκτή την ένσταση πολιτών και συλλόγων και ΑΚΥΡΩΣΕ προσωρινά μέχρι την τελική εκδίκαση τον Νοέμβριο την άδεια που 'ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ" χορήγησε η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας στην εταιρεία "AKFA" για την πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ!!
Σύμφωνα με τον δικηγόρο των ενισταμένων Γ. Τριμίντζιο "το συμβούλιο Αναστολών μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, και αυτό το γεγονός αποτελεί ..προπομπό για την τελική απόφαση".

Ο Γ. Τριμίντζιος ειπε ότι "τώρα πλέον η Π.Ε.Ευβοίας θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την παύση λειτουργίας του εργοστασίου, δεδομένου ότι σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες"!
Εμείς προτείνουμε στον Αντιπεριφερειάρχη ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ την παράτυπα εκδοθείσα άδεια δεδομένου ότι αν δεν το κάνει αυτό υπάρχουν σοβαρές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου