Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Ράπισμα στον Φ. Σπανό από το Συμβούλιο Αναστολών του ΣτΕ!!! Ακυρη η άδεια στην πρώην Ιντερκέμ!

Το συμβούλιο Αναστολών του ΣτΕ έκανε δεκτή την ένσταση πολιτών και συλλόγων και ΑΚΥΡΩΣΕ προσωρινά μέχρι την τελική εκδίκαση τον Νοέμβριο την άδεια που 'ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ" χορήγησε η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας στην εταιρεία "AKFA" για την πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ!!
Σύμφωνα με τον δικηγόρο των ενισταμένων Γ. Τριμίντζιο "το συμβούλιο Αναστολών μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, και αυτό το γεγονός αποτελεί ..προπομπό για την τελική απόφαση".

Ο Γ. Τριμίντζιος ειπε ότι "τώρα πλέον η Π.Ε.Ευβοίας θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την παύση λειτουργίας του εργοστασίου, δεδομένου ότι σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες"!
Εμείς προτείνουμε στον Αντιπεριφερειάρχη ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ την παράτυπα εκδοθείσα άδεια δεδομένου ότι αν δεν το κάνει αυτό υπάρχουν σοβαρές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου