Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Συνάντηση εργασίας, με πρωτοβουλία του Κώστα Μπακογιάννη για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των μονάδων υγείας της Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες ανάγκες που καλούνται να καλύψουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα μας, προβαίνει έμπρακτα στη στήριξη τους. 

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00, στα γραφεία της Περιφέρειας, στη Λαμία (Υψηλάντη 1), συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Αρχής, της διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, των Νοσοκομείων, καθώς επίσης και των Κέντρων Υγείας της Στερεάς Ελλάδας.
Η εν λόγω συνάντηση αποσκοπεί στη χάραξη κοινής στρατηγικής για την εξασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας των μονάδων υγείας της Στερεάς Ελλάδας, εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης από την οποία διέρχεται η χώρα μας.

Με αίσθημα ευθύνης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τoν άνθρωπο και επικεντρώνεται σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σύγχρονης Ελλάδας, ο κάθε ένας από τη δική του πλευρά, οφείλει, υπερβαίνοντας τις δυνάμεις του και μέσα από τη  συνεργασία, να εξασφαλίσει στους πολίτες το αναφαίρετο δικαίωμα στην υγεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου