Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Ιστιαιας-Αιδηψού ανακοινώνει την αναστολή όλων των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης οφειλετών του.

Η δημοτική αρχή αντιλαμβανόμενη ότι η αναστολή λειτουργίας των τραπεζών τίναξε , κυριολεκτικά, στον  αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό και σε συνδυασμό με τον περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων προκάλεσε σοβαρά αντικειμενικά προβλήματα ακόμη και σε οφειλέτες που θα ήθελαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αποφάσισε να αναστείλει όλα τα μέτρα  αναγκαστικής είσπραξης έναντι οφειλετών του δήμου.


Επιπλέον οι οφειλέτες, μέσω της συγκεκριμένης απόφασης , ενημερώνονται ότι δεν οφείλεται τόκος υπερημερίας κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας για απαιτήσεις που καθίστανται απαιτητές κατά τη διάρκειά της όπως προβλέπεται και από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ( «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ  65 Α/ 22-6-2015) .


"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν, είναι και θα είναι κοντά στους δημότες και ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις γιατί ο ρόλος των δήμων είναι ουσιαστικός  , καθοριστικός και ενεργητικός , εφαρμόζοντας το αυτονόητο , προσπαθώντας να διευκολύνει τους συμπολίτες μας αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας." δήλωσε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου