Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Από την 15η Ιουνίου η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ στο Eurogroup για να ξεπεράσει το βέτο του Σόιμπλε..ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

Έναν έξυπνο διπλωματικό ελιγμό, για να αποφύγει τον… κίνδυνο να μπλοκαριστούν οι ελληνικές προτάσεις από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Eurogroup, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικές κυβερνητικές πηγές, που μεταδίδει η γερμανική Bild.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι προσήλθε στο Eurogroup χωρίς γραπτές προτάσεις, αλλά παρουσίασε μόνο προφορικά την ελληνική πρόταση και δεσμεύθηκε να υποβάλει γραπτώς τις προτάσεις την επόμενη ημέρα.
Αυτό έγινε, σύμφωνα με ελληνικές πηγές της Bild, για να μην εκτεθεί η κυβέρνηση στον κίνδυνο να απορριφθούν οι προτάσεις από τους υπουργούς Οικονομικών, κάτι που θα είχε αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν και οι συζητήσεις στο επίπεδο των ηγετών, αφού η Σύνοδος Κορυφής θα ξεκινούσε με το «βαρίδι» μιας αρνητικής εισήγησης του Eurogroup.

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα ήταν εξαρχής να γίνει η συζήτηση στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, καθώς στο Eurogroup είναι καταλυτική η παρουσία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, που έχει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν προβάλει “βέτο” στις ελληνικές προτάσεις. Αυτός ο στόχος φαίνεται να έχει επιτευχθεί, αφού το Eurogroup επιφυλάχθηκε να αξιολογήσει αύριο τις ελληνικές προτάσεις, οι οποίες ήδη συζητούνται στο επίπεδο των ηγετών, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο “βέτο” από το τους υπουργούς Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου