Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Από την 15η Ιουνίου η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ Ένας Νεκρός Βρέθηκε Κρέας Με Άνθρακα Και Φέρνουμε Αρκετούς Τόνους Από Την Βουλγαρία..

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στη Βάρνα και το Ντόμπριτς της βορειοανατολικής Βουλγαρίας, αφού μετά το θάνατο κτηνοτρόφου από τη νόσο του άνθρακα το περασμένο Σάββατο, χθες εντοπίστηκε μολυσμένο κρέας σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Ο αναπληρωτής περιφερειακός διοικητής της Βάρνας, Τσβέτομιρ Πέτροφ επιβεβαίωσε ότι κρέας μολυσμένο με άνθρακα εντοπίστηκε σε καταστήματα των δύο πόλεων και διευκρίνισε ότι διαπιστώθηκε μόλυνση από άνθρακα μετά από αναλύσεις σε δείγματα που ελήφθησαν από τον εξοπλισμό επεξεργασίας κρέατος και από τους πάγκους εργασίας.
Στις 18 Ιουλίου ο 53χρονος κτηνοτρόφος από το χωριό Μλάντα Γκβαρντίγια ο οποίος είχε καταναλώσει κρέας από αγελάδα που είχε προσβληθεί από τη νόσο, πέθανε από τη νόσο του άνθρακα στο νοσοκομείο της Βάρνας.
Σύμφωνα με την Επιθεώρηση Υγείας το μολυσμένο κρέας πουλήθηκε σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος όπου υποβλήθηκε σε επεξεργασία, γεγονός που προκάλεσε δευτερογενή μόλυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου