Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2019


Ετοιμαζόμαστε και φέτος να γιορτάσουμε τις απόκριες με μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, παιδικό πάρτι, συναυλίες,  με την έναρξη του Τριωδίου, με τη μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών, σε στεριά και θάλασσα με θέμα: «ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ», για το Σάββατο 9 Μαρτίου  και με αποκορύφωμα, τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ», την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 10 Μαρτίου 2019, με θέμα: «ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ»!

            Επιπλέον, εδώ και 2 χρόνια, με τεράστια επιτυχία και προβολή, «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου» έχουν γίνει πλέον θεσμός. Εφέτος αντί της προτελευταίας Κυριακής της αποκριάς, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως κάθε νέα προσπάθεια άλλα και η μέχρι τώρα επιτυχία, δεν θα είχε καμία τύχη, αν δεν είχε και έχει, τη δική σας συμβολή και συμμετοχή. Όσοι διαθέτετε σκάφος, επιλέξτε το πλήρωμά σας και εμείς το θέμα που θα παρουσιάσετε…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Δημιουργήστε την Ομάδας σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας, φέρτε το ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ κι ελάτε να ανεβάσουμε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα, στην κορυφή των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Οι συμμετοχές αφορούν:
·       Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 24/2 (Χορευτικές Ομάδες)
·       Καρναβαλική Παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων 9/3 (Σύλλογοι, Σχολές, Σχολεία, ανεξάρτητες ομάδες πολιτών κλπ)
·       Καρναβάλια του Κόσμου στον Ευβοϊκό 9/9 *(όσοι διαθέτουν σκάφος)
·       Το Θαλασσινό Καρναβάλι 10/4 *(όσοι διαθέτουν σκάφος)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ για δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και με Fax: 22210 61072, με e-mail: dchalkis@otenet.gr ή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, στη σελίδα www.thalassinokarnavali.gr   Η σελίδα για ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχών, θα  λειτουργεί από αύριο Παρασκευή 8/2)
Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2221351171 – 22210 61071 (ώρες γραφείου).

Επισήμανση: Είναι σημαντικό για την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού, να λάβουμε τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό..

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και της τελετής λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου