Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Ουτε ..κουβέντα από τον Μητσοτάκη στην αναφορά Ποδάρα!! (audio)

Αν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ηθελε να .."αβαντάρει" υποψηφιότητες Δημάρχων, θα το έκανε ο ίδιος. Ομως δεν το ..έκανε!!

Με τον τρόπο αυτό έδωσε και την δικιά του απάντηση του στην αναφορά Ποδάρα περί υποψηφιότητας της Βάκα ως... "δικιάς του υποψηφιότητας"!!

Κατά την ομιλία του ο Ποδάρας και "εκτός γραμμής" ανέφερε ότι:Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα σας διαβεβαιώ κύριε πρόεδρε, οι δυνάμεις μας συντάσσονται στην Εύβοια με την επιλογή σας για τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για την πρωτεύουσα του Νομού, τον Δήμο Χαλκιδέων. 

Αυτό έφτανε για να ξεσηκώσει τους νεοδημοκράτες τόσο από το συνδυασμό Βασίλη Καθαροσπόρη όσο και του Γιάννη Μπάκα που ήταν στην εκδήλωση στήριξης του Φάνη Σπανού.  
Μάλιστα είπαν χαρακτηριστικά …  "Στην τερατώδη απρέπεια του Πέτρου Ποδάρα ο Κυριάκος έδωσε την πρέπουσα απάντηση και τον έγραψε εκεί που δεν φωτίζει ο ήλιος". 

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ζητηθεί από στελέχη της παράταξης η παραίτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας.

Ακούστε την αναφορά του Ποδάρα...Ακούστε την αναφορά Μητσοτάκη για τον Σπανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου