Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Αλλαγή ..φρουράς στην κίνηση Καραβά!!

Εξελίξεις στα προεκλογικά του Δήμου Ερετρίας και ανακατατάξεις στον συνδυασμό του Αντ. Καραβά. Βγαίνει μπροστά ο Μπάμπης;

Μετά από διαβουλεύσεις με το "παρεάκι" του Δημητρόπουλου και την άρνηση της Παπαγγελή να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ..Αμαρύνθου, το Σαβατοκύριακο θα δούμε που θα κάτσει η ..μπίλια!
Ο Μπάμπης Καραβάς, γιός του Αντώνη και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ πιθανόν να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τον Δήμο με τον πατέρα Αντώνη κα κάνει ..πίσω!
Το Σαβατοκύριακο θα υπάρχουν συνεχείς διαβουλεύσεις και θα δούμε αν την Κυριακή το βράδυ θα βγεί ...καπνός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου