Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Βροχή οι ..παραιτήσεις στην παράταξη Αλημπατέ!! Πλήρης απαξίωση....

Ξηλώνεται το ..πουλόβερ της Αμφιτρίτης Αλημπατέ στον Δήμο Ερετρίας και οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη!Αυτή την φορά παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Γεώργιος Φουρμουζης, και από αντιπρόεδρος της ύδρευσης, ενώ δεν δέχτηκαν να αναλάβουν οι επόμενοι 2 που ακολουθούν, ο Ιωσηφ Βενιζέλος και η  Βασιλική Σταματούκου.
Προφανώς τώρα που αποκαλύπτονται το ενα μετά το άλλο δεν θέλουν να μπλέξουν, ενώ το δημοτικό συμβούλιο έχει απαξιωθεί πλήρως από τις πράξεις και πρακτικές της δημάρχου.
Αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες παραιτήσεις των λίγοστων συμβούλων που της έχουν απομείνει και στο τέλος ούτε οι αναπληρωματικοί δεν θα φτάνουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου