Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !

Το φράγμα της Σκύρου στο "Φερέκαμπο" είναι ενα σοβαρό και απαραίτητο έργο υποδομής. Η κατασκευή του ξεκίνησε πριν το 2010, δεν εχει ακόμα λειτουργήσει αλλα βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης.
Διαμορφώσεις στις όχθες, καθαιρέσεις απαλλοτριωμένων παρόχθιων κτισμάτων, αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, λειτουργική και αισθητική ανάπλαση του Κηφισού ποταμού, θα του προσθέσουν επί πλέον ασφάλεια και πληρότητα. Η λειτουργία του φράγματος θα μπορεί- με τίς αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις- να εξασφαλίσει τους απαραίτητους υδάτινους πόρους ώστε το Νησί να ανταπεξέλθει σε αυξημένες ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης .

Το φράγμα πέρα απο το φυσικό του ρόλο θα αποτελέσει ένα χώρο φυσικού κάλλους, ενα υδάτινο πεδίο ασφάλειας για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, μια λίμνη συγκέντρωσης αποδημητικών πουλιών και ενα χώρο περιπάτου & ήπιας αναψυχής στον περιφερειακό του δακτύλιο.

Η περιβαλλοντική του διαχείριση σε συνεργασία με το πρόγραμμα "ΣΚΥΡΟΣ" #skyrosproject και Πανεπιστήμια, η αναπτυξιακή του προοπτική σε όφελος των κατοίκων και του Νησιού, ο σεβασμός του περιβάλλοντος χώρου και η μελέτη συμβολής του στην ενίσχυση του ενεργειακού δυναμικού της Σκύρου μπορούν να εξασφαλιστούν απο την παράταξη μας Ε.Μ.ΠΡΩ.Σ με την εγγύηση του υλοποιημένου μας έργου και του διαχειριστικού ήθους να αποτελούν στυλοβάτες στην βιώσιμη ανάπτυξη της Σκύρου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου