Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Δήμητρα Καραβά


Υποψήφια με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη, ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η ιδιωτική υπάλληλος Δήμητρα Καραβά. 

Η Δήμητρα Καραβά είναι μηχανικός περιβάλλοντος και περήφανη μητέρα ενός 5χρονου αγοριού.
«Γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι και κυρίως μεγαλώνω το γιο μου στην πόλη μας, την Χαλκίδα. Ο τόπος μας είναι ένας ευλογημένος τόπος, ο οποίος έχει χάσει ιστορικές ευκαιρίες ανάπτυξης.
Καθημερινά ως νέα μητέρα προσπαθώ να βελτιώσω τις συνθήκες ζωής μας από το δικό μου μετερίζι προσφέροντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στα παιδιά μας. Με αποκλειστικό γνώμονα το αύριο των παιδιών μας αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.
Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές ιδέες της νέας γενιάς,θα επιδιώξουν να εξωραΐσουν τον Δήμο μας, προσδίδοντας του τη θέση και την αξία που του αρμόζει, αντίστοιχης εκείνης των πολιτών του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου