Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Χαμηλής ..τηλεθέασης το "Φωσκολικό" σήριαλ ΠΑΓΩΝΗ-ΜΠΑΚΑ!!!

Ούτε ο Φώσκολος θα είχε φανταστεί τέτοιο σενάριο, μετά την αποκάλυψη μας οτι Μπάκας και Παγώνης έχουν δώσει τα χέρια για προεκλογική συνεργασία!!!

Βλέπετε σε αυτές τις εκλογές εκτός του οτι ειναι ορατό ..."ο σωζων εαυτόν σωθήτο" θα δούμε να εξελίσονται μπροστά μας τηλεοπτικές εικόνες τύπου ..σήριαλ Φώσκολου με "κλάμα-αιμα και πόνο"

Ο Παγώνης να ...συγκινείται από τις απόψεις του Μπάκα και να του απευθύνει προσκλητήριο συμπόρευσης, και απ την άλλη ο Μπάκας (που δεν μπορεί να μαζέψει ουτε 10 νοματέους ως υποψήφιος Δήμαρχος) να αποδέχεται το προσκλητήριο του Παγώνη, όπως και η Δαριβέρη των ..οραμάτων!!

Πάντως να ξέρετε οτι "πάντα πισω από κάθε συνοικέσιο υπάρχει ..κάποιος που φροντίζει για αυτό" και στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει ...βούκινο για το ποιός είναι η ..."Ανίτα Πάνια" των γνωστών τηλεοπτικων συνοικεσίων "ΤΟ ΡΟΖ ΚΟΥΦΕΤΟ"!!

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΗ (σκηνή α')

"......Στο πλαίσιο αυτό με ενδιαφέρον μελέτησα τους άξονες και τις προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, κ. Γιάννης Μπάκας και τις υποδέχτηκα με πολλή χαρά.
......Στις 23 Ιανουαρίου παρουσίασα, ενώπιον εκατοντάδων συμπολιτών μου, τις προτάσεις του συνδυασμού μας για την επόμενη Δημαρχιακή θητεία. Μέχρι σήμερα ο κ. Γιάννης Μπάκας, μόνος από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους, έχει παρουσιάσει δημόσια προτάσεις και άξονες διακυβέρνησης για το Δήμο Χαλκιδέων. Με χαρά και ειλικρινή διάθεση διαλόγου, απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον κ. Μπάκα για μια συζήτηση με προγραμματικό χαρακτήρα, για τις τομές που απαιτείται να υλοποιηθούν, ώστε ο Δήμος Χαλκιδέων να αλλάξει οριστικά σελίδα. Πιστεύω και προσπαθώ με κάθε τρόπο να διαμορφωθούν συναινέσεις για το καλό του τόπου μας."

 Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ (σκηνή β')
"......Εγώ και οι συνεργάτες μου εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που ο κ. Παγώνης διέκρινε την ουσία και την διαφορετικότητα στους προγραμματικούς άξονες, τους οποίους πιστεύουμε ότι πρέπει να πρεσβεύει μια σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου.
Και αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση για την υποδοχή και ανταπόκριση που ο εν ενεργεία Δήμαρχος επέδειξε στην κατ’ ουσίαν πρόσκλησή μας για δημόσιο διάλογο. Είναι ένα βήμα δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού με θεμα “Δήμος Χαλκιδέων, με πυξίδα στραμμένη στο μέλλον”!
Εκτιμώντας την εκφρασθείσα πρόθεσή του, προσέρχομαι έντιμα και με ειλικρινή διάθεση ώστε άμεσα να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων, αρχών, στόχων και μέτρων, για τις πρακτικές που απαιτείται να εφαρμοστούν, βάζοντας παράλληλα στο μικροσκόπιο όλα τα θέματα, μικρά και μεγάλα, με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, όχι με δηλώσεις που βγαίνουν από την κατάψυξη και σερβίρονται σαν νεες, αλλά με φρέσκιες ιδέες, ώστε ο Δήμος Χαλκιδέων να αποτελέσει το Δήμο - πρότυπο που οραματιζόμαστε."

Αντε και καλούς ...απογόνους!!!!

Διαβάστε εδω τι ειχαμε αποκαλύψει λίγες μέρες πρίν...

https://eviatoday1.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου