Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΣΚΑΡΛΑΣ "Θα έπρεπε να λύσω τον ...γόρδιο δεσμό"

Απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Ερετρίας αλλά και την συμπεριφορά του Βελέντζα στο πρόσωπο του, ο Δημήτρης Σκαρλάς ανακοινώνει τις προθέσεις του εν όψει των επομένων εκλογών.

Ο Βελέτζας ουδέποτε ως πρόεδρος της παράταξης, και μετά την απόφαση του να μην ξανασυμμετάσχει στις εκλογές, προκάλεσε συζήτηση για διάδοχη κατάσταση!
Αυτό βεβαίως δυσαρέστησε οχι μόνο τον Σκαρλά αλλά και άλλα μέλη της παράταξης αλλά και η συμπεριφορά του Βελέντζα εντός του Δημοτικού συμβουλίου με αποτέλεσμα ο Σκαρλάς να εκφράσει με την παραίτηση του την δυσαρέσκεια του.
Προφανώς ο Σκαρλάς είχε την διάθεση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος έχοντας όμως ως ..μαγιά την παράταξη στην οποία είναι μέλος, ομως ο Βελέντζας είχε ..άλλα σχέδια!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημ. Σκαρλά και θα καταλάβετε..

"Είναι ο καιρός να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και ο καθένας μας να πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Προβληματίστηκα πολύ και αυτό όχι γιατί θα έπρεπε να λύσω το <<γόρδιο δεσμό>> ούτε θεωρώ κάποιον αναντικατάστατο, προβληματίστηκα όμως γιατί η αγάπη μου και η διάθεση μου να προσφέρω στα κοινά και στον τόπο ήταν και είναι μεγάλη, όμως δεν είναι πάντα οι συνθήκες κατάλληλες, ούτε ο χρόνος και οι καταστάσεις τέτοιες, που να ευνοούν τα πάντα. 
Έτσι λοιπόν αποφάσισα για λόγους που αφορούν την οικογένεια μου, τις επιχειρήσεις μου, εμένα, τα νέα δεδομένα στις εκλογές τις τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί, να μην είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στον δήμο Ερέτριας όχι μόνο ως υποψήφιος δήμαρχος όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με κάποιον από τους συνδυασμούς που είναι στο προσκήνιο.
Αποτέλεσμα της απόφασης μου είναι να παραιτηθώ από την θέση του Αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου αλλά και από τις επιτροπές στα Νομικά πρόσωπα που είμαι μέλος έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους συμβούλους του συνδυασμού μας που θα επιλέξει ο επικεφαλής μας η θα είναι υποψήφιοι, να εργαστούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ώστε να είναι ακόμα πιο έτοιμοι για την επόμενη μέρα, και εγώ σαν απλός σύμβουλος να συνεχίσω να στηρίζω ότι καλό γίνεται για τον τόπο μας και να συμβάλω με την ψήφο μου και την παρουσία μου στην καλή και σωστή λειτουργία του Δημοτικού μας συμβουλίου.
Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίξατε αλλά και συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και αυτούς που είχαν πάντα έναν καλό λόγο για την θητεία μου σαν δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, αναπληρωτής Δήμαρχος, θέσεις που υπηρέτησα με τιμιότητα, συνέπεια και πάντα με γνώμονα το δημόσιο και κοινό συμφέρον, το συμφέρον των πολλών και την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου.
Τέλος θα κλείσω με μια συμβουλή που μου είχε δώσει ένας παλιός πολιτικός και καλός φίλος <<στα κοινά και στην πολιτική δεν υπάρχουν γάμοι, ούτε καρέκλες με ονόματα, υπάρχουν θέσεις που υπηρετούνται από ανθρώπους που εκλέγονται με την ψήφο μας, και η αξιολόγηση της θητείας αλλά και του έργου τους γίνεται στον χρόνο και κριτής τους είναι πάντα ο λαός >>."
Δημήτρης Σκαρλάς Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας-Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου