Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Το είχαμε πεί... Εγινε πράξη! Η Δαριβέρη με τον Παγώνη, λόγω ταύτισης ..οραμάτων!! Ελεος....

Την δικιά της ..υπέρβαση έκανε η Ιωάννα Δαριβέρη, και ανακοίνωσε υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Χρ. Παγώνη!!

Αν και σας είχαμε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι "ασκούντο πιέσεις από συγκεκριμένο πολιτικό ..παράκεντρο" πρός την νεάνιδα πολιτικό φαίνεται οτι ..υπέκυψε στις πιέσεις αυτές και κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου!!
Το μόνο ερώτημα που τίθεται, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Δαριβέρη ειναι: "σας πήρε 5 χρόνια στην αντιπολίτευση και την κριτική σας στάση να ανακαλύψετε ..ταύτιση οραμάτων με τον Παγώνη του οποίου καθ'όλη την διάρκεια της παρουσία σας στο δημοτικό συμβούλιο ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΤΕ όλες τις προτάσεις του;"
Ελεος.....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και τι γράφει....


"Ιωάννα Δαριβέρη-Σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη του κου Χρήστου Παγώνη, ως υποψήφια συμβούλου του Δημοτικου Συμβουλίου, του Δήμου Χαλκιδέων.
Χωρίς ερωτήματα προβαίνω σε απαντήσεις αναφορικά με το υποκειμενικό όραμα μου, το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα της παράταξης του κ. Χρήστος Παγώνης. 
Αναλυτικότερα:
1. Η Ομάδα-παράταξη θα είναι πολυσυλλεκτική αλλά και ελεγχόμενη, ανοιχτή δε, σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου χωρίς παρωπίδες όπου στον πυρήνα της, να ενθυλακώνονται αξίες του δημοκρατικού διαλόγου, τις ισοτιμίας και της ισότητας.
2. Καμία συνεργασία με θιασώτες του αυταρχισμού.
3. Δυνατότητα στους νέους να συμπορευτούν με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, συνδυάζοντας την νεανική ευρηματικότητα με της εμπειρία της παλιότερης γενιάς.
4. Άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, στελέχη της αγοράς και επιστήμονες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό στην κοινή προσπάθεια.
5. Περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων και απεγκλωβισμός από τη μιζέρια και το γκρίζο.
Για τα προσόντα και τις ικανότητες του κου Christos Pagonis έχω να επισημάνω τα παρακάτω:
Πρόκειται για άνθρωπο που δίνει ξεχωριστή θέση στην αυτοδιοικητική ιστορία. Κύρια χαρακτηριστικά του, η ηθική και εντιμότητα που τον διακρίνει και η ικανότητα, να συλλαμβάνει, να σχεδιάζει και να δρομολογεί τα έργα τα οποία αποτελούν μέρος των οραμάτων όλων των κατοίκων του Δήμου Χαλκιδέων.
Ακροτελεύτια ο προγραμματικός λόγος και το πρόγραμμα του συνδυασμού, του κου Χρήστος Παγώνης, πιστεύω ότι δεν είναι κείμενα όπου θα περιγράφονται αορίστως και ατεκμηρίωτα πράγματα και υποσχέσεις.
Προτείνω λοιπόν μια συμπόρευση με «Λόγια μετρημένα, όσον αφορά στο σχεδιασμό έργων, στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και στις κοστολογήσεις με όσο το δυνατόν πιο κωδικοποιημένες» για να γίνουν κατανοητές στο μέσο Δημότη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου