Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Λαμία: Παραμένει στη φυλακή ο δικηγόρος για τον βιασμό 11χρονης μαθήτριας – Απορρίφθηκε η προσφυγή του!

Απερρίφθη η προσφυγή του κατά του εντάλματος κράτησης της Ανακρίτριας Λαμίας για την υπόθεση με το κορίτσι στο οποίο φέρεται να ασελγούσε από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών...
Παραμένει προσωρινά κρατούμενος ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης μαθήτριας και μάλιστα από την ηλικία των 8 χρόνων.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ήταν απορριπτικό για την άρση της προσωρινής κράτησης που του επεβλήθη μετά την απολογία του σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα και ο 71χρονος θα παραμείνει στις Φυλακές Τρίπολης.

Ο 71χρονος είχε παρουσιαστεί πριν δύο εβδομάδες ενώπιον του Συμβουλίου για να υποστηρίξει την προσφυγή του κατά του εντάλματος κράτησης της Ανακρίτριας Λαμίας, που είχε τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, αρνούμενος κατηγορηματικά ακόμη και υποψία ασέλγειας σε βάρος της μικρής, την οικογένεια της οποίας φέρεται να βοηθούσε οικονομικά.

Από την άλλη, τα στοιχεία που έχει καταθέσει η οικογένεια της 11χρονης και τα οποία τα χαρακτηρίζει αδιάσειστα, παρουσιάζει το γνωστό δικηγόρο να ασελγούσε σε βάρος της μικρής από την τρυφερή ηλικία ακόμη των 8 ετών.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου