ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Δεν πάει να ψηφίσει ο Καλαθέρης, διαμαρτυρόμενος!! Την Δευτέρα στην νομαρχιακή...

Το παρασκήνιο της συνεργασίας Σύριζα με Μπουραντά εν αγνοία της ..Εύβοιας έκανε τον επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ να ..μείνει στην Χαλκίδα!!

Αν και για να κάμψουν την αντίδραση αυτή "του πρότειναν να μπεί στο ψηφοδέλτιο του εποπτικού" ο Καλαθέρης αρνήθηκε και ζήτησε να μπεί στο κανονικό αλλά του το αρνήθηκαν!!

Το ...συνοικέσιο έγινε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί στην Αταλάντη με κουμπάρο τον Σπίρτζη εν αγνοία της Ευβοικής "κομαντατούρ" οι οποίοι βγήκαν στα ..κάγκελα και αυριο Δευτέρα το απόγευμα εχει κληθεί να συνεδριάσει η Διευρυμένη Νομαρχιακή με την παρουσία και των πρώην και νύν βουλευτών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου