ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Γ. Πύθουλα: "Μοίρασαν υποσχέσεις χωρίς ..αντίκρυσμα για έργα στα καμμένα"!!

Χωρίς καμία δέσμευση και χρονοδιάγραμμα ενεργειών εμφανίστηκαν στην συγκέντρωση για τα καμμένα Περιφέρεια-Δασαρχείο και Δήμος!!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ατταλής "Απόκρεμος" και παρά το γεγονός ότι "ο καθηγητής κος Λέκκας τους χτύπησε τα ..καμπανάκια των επιπτώσεων που θα υπάρξουν στην περίπτωση θεομηνιών" οι .."άρχοντες φάνηκαν απροετοίμαστοι να δώσουν απαντήσεις για το πότε θα ξεκινήσουν οι κατασκευές των απαιτούμενων έργων"!

Ακούστε τι είπε η Αντιπρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Γεωργία Πύθουλα στο Ραδιο1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


1 σχόλιο:

  1. Ορθές σε γενικές γραμμές οι παρατηρήσεις της κας Πύθουλα. Όμως όταν την ρωτάμε εμμέσως για την ανεξέλεγκτη εξορυκτική δραστηριότητα στην περιοχή μέσω και της υλοτόμησης, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συμφωνεί ή όχι; Εκεί "όλοι μαζί μπορούν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή