Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Κε Δημητρόπουλε να πείτε την αλήθεια στους δημότες!! Δεν χάνεται το κονδύλι! Αλλοι θα χάσουν...

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο είχε ο Δήμαρχος Ερέτριας για το θέμα του Βιολογικού Ερετρίας!

Ο Υπουργός αφού άκουσε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τόσο με την χωροθέτηση όσο και με το ..αποτέλεσμα της δημοπρασίας, αλλά και τις ανησυχίες "να μην χαθούν τα κονδύλια για την κατασκευή του έργου" πρότεινε λύση στο πρόβλημα!

Να ακυρωθεί αμέσως ο "στημένος" διαγωνισμός, να σπάσει το έργο σε δύο εργολαβίες μία για το δίκτυο αποχέτευσης και μία για την κατασκευή του βιολογικού.

Η δημοπρασια για το δίκτυο να γίνει άμεσα και με σωστό τρόπο και να αρχίσει να κατασκευάζεται το δίκτυο που δεν υπάρχει, και που "το πήγαν ..πακέτο τα ..γατόνια με το εργοστάσιο του βιολογικού (για τους ευνόητους λόγους!!).

Παράλληλα και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος "η Δημοτική αρχή να αναζητήσει οικόπεδο εντός των ορίων της Ερετρίας" και σε προβλεπόμενη τοποθεσία (και όχι στα βουνά) να το αποκτήσει αν δεν υπάρχει στο δημοτικό περιουσιολόγιο και μετά να δημοπρατήσει και το εργοστάσιο του βιολογικού.

Με αυτές τις ενέργειες ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ και το έργο θα εκτελεστεί ΝΟΜΙΜΑ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ!!

Οι μόνοι που θα χάσουν τα "κολόκουρα"(μίζες)  είναι αυτοί που .."έστησαν" το έργο!!

Αυτή είναι η λύση και η αλήθεια....

*by the way...  
Δεν μας λέτε πόσο στοίχησε το οικόπεδο για τον βιολογικό στην Ανω Βάθεια και ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ και "ποιοί κονόμησαν τότε";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου