ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Συνεδρίαση του Συντονιστικού για τα καιρικά φαινόμενα

Διεξήχθη σήμερα η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.), παρουσία του Προϊσταμένου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κου Κωστόπουλου.
Θέματα συζήτησης ήταν ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2019 και η οργάνωση της χειμερινής περιόδου (πλημμύρες, χιονοπτώσεις, παγετός, κλπ) λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας.
Μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και δυνατού συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εισακούστηκαν προτάσεις και λύσεις για την αποτροπή δυσάρεστων συμβάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου