ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Μετράνε τα κουκιά για να δουν αν βγαίνουν!! Τι λέει το παρασκήνιο; (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται Μπουραντάς και Σουλιώτης για να αυξήσουν την ..εκλογική τους επιροή!!

Αν και η ΠΕΔ (περιφερειακή ενωση δήμων) δεν παίζει κανέναν ουσιώδη ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της Αυτοδιοίκησης, εν τούτοις τα οφίτσια είναι αυτά που ενδιαφέρουν απλώς και μόνο για το .."ονόρε"!!
Απ την μιά ο Θ. Μπουραντάς που προσπαθεί να ..ψαρέψει από παντού, εχοντας στο πλευρό του την γαλάζια Ελενα Βάκα και το .."παρεάκι" της κόντρα στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας που ειναι ο Σουλιώτης.
Απ την άλλη η γαλάζια υποψηφιότητα (Σουλιώτης) που στηρίζεται κατ αρχήν σε "γαλάζιους" εκλέκτορες με ..διαροές!!

Ο Γ. Παλαμιώτης μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο αποκάλυψε το παρασκήνιο και τα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν τις κάλπες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου