ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Διεκόπη η δίκη για την κατάληψη του Διοικητηρίου της Εύβοιας το 2013

Στις 29 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη των 19 κατηγορουμένων για την κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας στην Εύβοια το 2013.
Για 36 ημέρες εργαζόμενοι από μεγάλα εργοστάσια που έβαλαν ξαφνικά λουκέτο κατέλαβαν τότε το διοικητήριο ζητώντας τα δεδουλευμένα τους και να βρεθεί λύση ώστε να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Η δίκη σήμερα ξεκίνησε στις 10,00 το πρωί με καταθέσεις μαρτύρων μέχρι τις 2,30 το μεσημέρι. Απομένουν οι απολογίες των κατηγορουμένων, οι αγορεύσεις των δικηγόρων και της Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου