ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κάθε αρχή και δύσκολη!! Επαφές και αποφάσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Κάτι η ταχύτητα των αποφάσεων, κάτι οι προεκλογικές περίοδοι άφησαν σε δεύτερη ..μοίρα αρκετά από αυτά που έπρεπε να έχουν προηγηθεί!!

Αυτό βγαίνει από τις συσκέψεις και συναντήσεις που γίνονται, όπως και η χθεσινή στα Ψαχνά, και στόχο έχουν την δημιουργία των προυποθέσεων για την επιτυχία του εγχειρήματος τώρα που πλέον μπήκε το νερό στο Αυλάκι και ιδρύθηκε η Πανεπιστημιακή μονάδα.

Τώρα πλέον πρέπει να μπεί στην άκρη η μικροπολιτική και όλοι οσοι ..λένε οτι υποστηρίζουν το εγχείρημα να το πράξουν με αγνές προθέσεις ούτως ώστε μετά από δύο-τρία χρόνια να έχει ολοκληρωθεί καθώς και να αξιοποιηθούν σημεία που μέχρι σήμερα "τα έχει φάει η ...μαρμάγκα" οπως το Αθλητικό Κέντρο Στενής.

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1, ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου