Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

"Παληά σου ...τέχνη, κόσκινο" Θανάση!! Ξέρεις εσύ από αυτά...

"Παληά μου τέχνη ..κόσκινο" θα μπορούσε να είναι το σχόλιο για την ανακοίνωση του Θ. Μπουραντά!!

Ο Δήμαρχος Αλιβερίου-Κύμης και υποψήφιος Πρόεδρος για την ΠΕΔ εξέδωσε ανακοινωση για τα όσα συνέβησαν και χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Είναι γνωστό σε όλους ότι σε αυτές τις εκλογές έγιναν παρεμβάσεις οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα που υπήρχαν και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Είναι λογικό, τέτοιες παρεμβάσεις να μην είναι ευχάριστες όχι τόσο για το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτές, αλλά για τις ίδιες τις παρεμβάσεις, σαν γεγονός, που μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω." 

Γνωρίζει ο Θανάσης πάρα πολύ καλά την τέχνη και την τεχνική μιας εκλογικής διαδικασίας αφού "είναι ο ..πρώτος διδάξας στις πρακτικές αυτές μαζί με τον Γκοσιμήδα", απλώς αυτή την φορά δεν του ...βγήκε!!

Η φράση "μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω" τα λέει όλα!!

Αξίζει να πούμε ότι "ο Μπουραντάς  ήξερε ποιοί δεν θα ακολουθήσουν την γραμμή και ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα".

Απλώς δεν υπολόγησε μάλλον ότι θα τον ..άδειζαν και η Βάκα με τον Ψαθά και θα τον έβγαζαν 3ο!!

Δείτε την ανακοίνωση ....

"Ο Συνδυασμός ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘’ συμμετείχε στις εκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, με καθαρές θέσεις και ειλικρινή διάθεση να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν συνολικά την Αυτοδιοίκηση της Χώρας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε αυτές τις εκλογές έγιναν παρεμβάσεις οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα που υπήρχαν και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Είναι λογικό, τέτοιες παρεμβάσεις να μην είναι ευχάριστες όχι τόσο για το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτές, αλλά για τις ίδιες τις παρεμβάσεις, σαν γεγονός, που μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω.


Απευθυνόμαστε σε όλους που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες και τους προτρέπουμε να αφήσουν την Αυτοδιοίκηση ελεύθερη. να διαχειριστεί η ίδια τα εσωτερικά της θέματα.

Έχει την επάρκεια και την εμπειρία που απαιτείται και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις και χειραγώγηση από κανέναν.

Όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας ξεπερνάμε τα δυσάρεστα που έγιναν και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την σωστή και παραγωγική λειτουργία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, για τους πολίτες για τους Δήμους και για την ανάπτυξη της Περιφέρειας .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που μας εμπιστεύτηκαν και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ,στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έκαναν αυτό που πίστευαν.

Θ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου