Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Η Περιφέρεια ..αθώωσε τους 5 καταχραστές της Δνσης Συγκοινωνιών!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δεν έχει ξαναγίνει "ο μυνητής να ..αθωώνει τους 15 κατηγορούμενους καταχραστές ποσού ύψους 230.000 ευρώ από την Δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας"!!

Τέλη του '14 αρχές του '15 έγινε αντιληπτό το σκάνδαλο με τα παράβολα στην δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας όπου "ένας υπάλληλος και 15 συνεργοί είχαν στήσει βιομηχανία υπεξαίρεσης των επιστρεφομένων παραβόλων και έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους που κατήγγειλαν το γεγονός"

Τότε ο Μπακογιάννης είχε δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα και είχε πεί....


Χθές η υπόθεση ήρθε για εκδίκαση σε πρώτο βαθμό και πρός έκπληξη πάντων το δικαστήριο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο λόγω έλλειψης υποβολής αίτησης συνέχισης της δίωξης από την Περιφέρεια!!!!

Γιατί άραγε η Περιφέρεια διά μέσου της νομικής συμβούλου κας Θαλασσινού δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες με αποτέλεσμα να μπεί η υπόθεση αρχείο και να αθωωθούν οι συνεργάτες του Ξύδη;

Περιμένουμε μιά ...πειστική απάντηση από τον Φάνη Σπανό...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου