ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Η Περιφέρεια ..αθώωσε τους 5 καταχραστές της Δνσης Συγκοινωνιών!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δεν έχει ξαναγίνει "ο μυνητής να ..αθωώνει τους 15 κατηγορούμενους καταχραστές ποσού ύψους 230.000 ευρώ από την Δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας"!!

Τέλη του '14 αρχές του '15 έγινε αντιληπτό το σκάνδαλο με τα παράβολα στην δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας όπου "ένας υπάλληλος και 15 συνεργοί είχαν στήσει βιομηχανία υπεξαίρεσης των επιστρεφομένων παραβόλων και έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους που κατήγγειλαν το γεγονός"

Τότε ο Μπακογιάννης είχε δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα και είχε πεί....


Χθές η υπόθεση ήρθε για εκδίκαση σε πρώτο βαθμό και πρός έκπληξη πάντων το δικαστήριο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο λόγω έλλειψης υποβολής αίτησης συνέχισης της δίωξης από την Περιφέρεια!!!!

Γιατί άραγε η Περιφέρεια διά μέσου της νομικής συμβούλου κας Θαλασσινού δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες με αποτέλεσμα να μπεί η υπόθεση αρχείο και να αθωωθούν οι συνεργάτες του Ξύδη;

Περιμένουμε μιά ...πειστική απάντηση από τον Φάνη Σπανό...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου