Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Η Περιφέρεια ..αθώωσε τους 5 καταχραστές της Δνσης Συγκοινωνιών!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δεν έχει ξαναγίνει "ο μυνητής να ..αθωώνει τους 15 κατηγορούμενους καταχραστές ποσού ύψους 230.000 ευρώ από την Δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας"!!

Τέλη του '14 αρχές του '15 έγινε αντιληπτό το σκάνδαλο με τα παράβολα στην δνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας όπου "ένας υπάλληλος και 15 συνεργοί είχαν στήσει βιομηχανία υπεξαίρεσης των επιστρεφομένων παραβόλων και έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους που κατήγγειλαν το γεγονός"

Τότε ο Μπακογιάννης είχε δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα και είχε πεί....


Χθές η υπόθεση ήρθε για εκδίκαση σε πρώτο βαθμό και πρός έκπληξη πάντων το δικαστήριο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο λόγω έλλειψης υποβολής αίτησης συνέχισης της δίωξης από την Περιφέρεια!!!!

Γιατί άραγε η Περιφέρεια διά μέσου της νομικής συμβούλου κας Θαλασσινού δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες με αποτέλεσμα να μπεί η υπόθεση αρχείο και να αθωωθούν οι συνεργάτες του Ξύδη;

Περιμένουμε μιά ...πειστική απάντηση από τον Φάνη Σπανό...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου