ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΣΤ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ: "Αφηνουμε πίσω τα ..πέτρινα χρόνια και πάμε μπροστά.!" Με 25 ναι στους 27 υπερψηφίστηκε ο προυπολογισμός στη Λίμνη. (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Σχεδόν ομόφωνα μετά από πολλά χρόνια ψηφίστηκε ο πρώτος προυπολογισμός της νέας Δημοτικής Αρχής!!

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στ. Κουτσουράς μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο για την χθεσινή συνεδρίαση λέγοντας ότι "αφήσαμε πίσω τα ..πέτρινα χρόνια και με συνθετική διάθεση πάμε μπροστά"!
Επεσήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν ως .."κληρονομιά της προηγούμενης δημοτικής αρχής" και χαρακτήρισε την χθεσινή συνεδρίαση ως την "νέα αρχή για τον Δήμο προς όφελος των Δημοτών"!

Ακούστε τι είπε ο Πρόεδρος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου