Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας ο Μητροπολίτης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Λίμνη Ευβοίας ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Γιώργος Τσαπουρνιωτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στ. Κουτσουράς.
Στη μεταξύ τους συνομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με τον Δήμο με τον δήμαρχο να απαντά πως η συνεργασία θα είναι στενή σε όλα τα επίπεδα.Ο Δήμαρχος στην ανακοίνωση του αναφέρει:

"Σήμερα είχα την τιμή και τη χαρά να υποδεχτώ στο Δημαρχείο Λίμνης το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο.
Στη συνάντησή μας συνομιλήσαμε επί πολλών θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με το Δήμο, κάτι το οποίο εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να πράξω στο μέγιστο δυνατό.
Η ευλογία του είναι πολύτιμη και τα σοφά του λόγια οδηγός στον αγώνα για το καλό του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου