ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας ο Μητροπολίτης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Λίμνη Ευβοίας ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Γιώργος Τσαπουρνιωτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στ. Κουτσουράς.
Στη μεταξύ τους συνομιλία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με τον Δήμο με τον δήμαρχο να απαντά πως η συνεργασία θα είναι στενή σε όλα τα επίπεδα.Ο Δήμαρχος στην ανακοίνωση του αναφέρει:

"Σήμερα είχα την τιμή και τη χαρά να υποδεχτώ στο Δημαρχείο Λίμνης το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο.
Στη συνάντησή μας συνομιλήσαμε επί πολλών θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με το Δήμο, κάτι το οποίο εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να πράξω στο μέγιστο δυνατό.
Η ευλογία του είναι πολύτιμη και τα σοφά του λόγια οδηγός στον αγώνα για το καλό του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου