Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Ο μαγικός αριθμός 63, το αντάρτικο της Νέας Δημοκρατίας και η ξαφνική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Ενας στους δύο κερδίζει...

ΘΑΝ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ                      ΝΙΚ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ 
Αύριο είναι η ψηφοφορία για την Περιφερειακή Ενωση Δήμων, και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο "ποιός και πως θα πιάσει το 63 στο 125, δηλαδή την πλειοψηφία" αφού οι υποψήφιοι είναι δύο!!

Οπως έχουμε πει η παρεμβατικότητα του οργάνου είναι μηδαμινή και ανευ ουσίας, δεν παύει όμως να είναι μια εκλογική διαδικασία που παρουσιάζει ενδιαφέρον όσον αφορά τους συσχετισμούς και τις παραπολιτικές παρεμβάσεις!

Δηλαδή, ποιές θα είναι οι κομματικές και πολιτικές επιπτώσεις στην Δήμαρχο Χαλκιδέων Ελ. Βάκα που παρά τις επαφές που είχε μαζί της το κόμμα την τελευταία εβδομάδα παρέμεινε ανένδοτη και κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Θ. Μπουραντά, και σε ποιό βαθμό θα επηρεάσει την εκλογή!!
Απ την άλλη "στα κάγγελα" είναι πολλοί Συριζαίοι διότι και εν αγνοία τους με ξαφνική απόφαση η Κουμουνδούρου "ανέτρεψε την προσπάθεια για τρίτο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Σταμάτη Χαλβατζή, που συμμετέχει και αυτός στο ψηφοδέλτιο Μπουραντά"!

Το μόνο ενδιαφέρον είναι ποιοί και πόσοι θα πειθαρχήσουν και πόσοι θα πάνε κόντρα στις κομματικές επιλογές;

Αλωστε ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ..ΚΕΡΔΙΖΕΙ!!

Οσον για τις επιπτώσεις των επιλογών, έχουμε καιρό να λέμε....

Να θυμίσουμε ότι στο νέο 21μελες Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται δεκατρείς (13) Δήμαρχοι και οκτώ (8) δημοτικοί σύμβουλοι.


Ανά Περιφερειακή Ενότητα οι δυνάμεις είναι:
Εύβοια: 38
Φθιώτιδα: 29
Βοιωτία: 23
Φωκίδα: 7
Ευρυτανία: 3
ΣΥΝΟΛΟ: 100
Στο παραπάνω σύνολο προστίθενται και οι 25 Δήμαρχοι
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ως Δήμαρχος του Δήμου που αποτελεί την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι ο προεδρεύων και ο άνθρωπος που συγκαλεί τη Γενική Συνέλευση των μελών, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου