Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού

Η ΚΟ Ιστιαίας καταγγέλλει την νέα δημοτική αρχή του κ. Κοτζιά που με πρόσχημα το σύνθημα «καθαρή πόλη» κατέβασε το πανό του ΚΚΕ που προπαγάνδιζε την συγκέντρωση που έχει το κόμμα μας την Κυριακή με τον Γ. Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.
Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος με την δήθεν περιβαλλοντική ευαισθησία επιδιώκει να εμποδίσει την επαφή του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους της περιοχής, με προσχήματα που δεν αντέχουν στην κριτική.Τον προειδοποιούμε ότι δεν θα τα καταφέρει. Η ιστορία λέει ότι το ΚΚΕ 100 χρόνια τώρα δεν μπόρεσαν να το φιμώσουν, να το φοβίσουν με όσα μέσα και αν χρησιμοποίησαν οι ομοιδεάτες του κ. Κοντζιά. 

Το πείσμα των κομμουνιστών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και το εισπράττουν, το διαπιστώνουν γρήγορα όσοι προσπάθησαν να απαγορεύσουν και να περιορίσουν την δράση του κόμματός μας. Αν κάποιοι ζήλεψαν το νόμος και τάξη του κ. Μητσοτάκη ας μην ξεγελιούνται γιατί θα διαπιστώσουν ότι ο λαός η νεολαία θα «τσαλακώσει» τα σχέδια τους και θα αποκαλύψει τις πραγματικές τους προθέσεις.
Η Ιστιαία όπως και όλη η Ελλάδα βρωμάει από την σαπίλα της αντιλαικής πολιτικής της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ παλιότερα και όλων όσων βάζουν πλάτη να υλοποιούνται αυτές οι πολιτικές. Βρωμάει από την φτώχεια, την ανέχεια και την σαπίλα του καπιταλισμού.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα εμποδίσουν το Κόμμα να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους όσους πλήττονται από την αντιλαική πολιτική όλων των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν σε επαφή με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
Σας καλούμε όλους στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ιστιαίας την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στην Ιστιαία. Θα μιλήσει: ο σ. Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Βουλευτής Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου