ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Που πετάτε τα βοθρολύματα της Αιδηψού κε Κοτζιά; Σας καλύπτουν οι ..φίλοι σας;

Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο "νεόκοπος" Δήμαρχος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού!!

Οπως ενθυμείστε ο "υποψήφιος" τότε Κοτζιάς κατακεραύνωνε προεκλογικά την τότε Δήμαρχο Ευσταθίου ότι "ρυπαίνει ασύστολα με τον αχρηστο βιολογικό (που σφράγισαν οι υπηρεσίες)", όμως αμα τη εκλογή αλλά και τη αναλήψει των καθηκόντων πρέπει να μας πεί ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ!!

Πάνε στον Βιολογικό της Λίμνης, συνεχίζουν να τα ρίχνουν από το φρεάτιο στον κατεστραμένο βιολογικό της Αιδηψού, τα πετάνε όπου βρούν οι βυτιάδες;

Εχετε υποχρέωση ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στο ερώτημα και να μην κρύβεστε πίσω από την κάλυψη που σας προσφέρουν ο Σπανός με τον Κελαιδίτη που δεν σας ελέγχουν όπως έκαναν (με τις ευλογίες σας) στην προκάτοχο σας!!!

Πάντως να γνωρίζετε ότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, με την τακτική σας, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου