ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Δεν ξανάγινε.... Τρίτος σε ψήφους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θ. Μπουραντάς!!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε εκλογική διαδικασία "ο επικεφαλής να έρχεται 3ος στη σειρά σε ψήφους" από τους υπόλοιπους υποψηφίους!!Και αυτό έχει την εξήγησή του βλέποντας τα αποτελέσματα...
ΒΑΚΑ ΕΛΕΝΗ 45
ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 43
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 41ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 35
ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 28

Προφανώς η Βάκα .."χρησιμοποίησε" τον Δήμαρχο Αλιβερίου για να ικανοποιήσει την προσωπική της φιλοδοξία και τις "απειλές" στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ που τους είπε "θα τα πούμε στην ΠΕΔ!!

Μόνο και μόνο για λόγους σεβασμού στον επικεφαλής και την ιστορία του η Βάκα και η παρέα της θα έπρεπε στην ψηφοφορία να τον βγάλουν πρώτο!!

Μέχρι και ο Ψαθάς τον πέρασε!!

Αλλά είπαμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου