Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρκόπουλος εγκαινιάζει νέα μέθοδο για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα (φωτοδυναμική θεραπεία)

Μια νέα μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου του πνεύμονα στην Ελλάδα πρόκειται να εγκαινιάσει ο Χειρουργός Θώρακος και Αγγείων Κώστας Μαρκόπουλος στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού στην Αθήνα.

Πρόκειται για την φωτοδυναμική θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα που αφορά τον «βομβαρδισμό» του όγκου με laser συγκεκριμένου μήκους κύματος, με αποτέλεσμα την «έκρηξη» και νέκρωση των κυττάρων. Η μέθοδος αυτή εφαρμοζόταν μόνο για διάνοιξη των αποφραγμένων βρόγχων, ωστόσο πρόσφατα έλαβε έγκριση και αναγνώριση για απευθείας εφαρμογή στον όγκο.

Θα γίνεται αυστηρά στο χειρουργείο χωρίς κατ’ ανάγκην επέμβαση αλλά με κάμερα που μπαίνει στον θώρακα και προσεγγίζει τον όγκο.

Η μέθοδος δεν απορρίπτει σύγχρονη χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία. Έχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα: δεν είναι τοξική ενώ μειώνει στο μισό ή παραπάνω το μέγεθος του όγκου και συχνά μετατρέπει έναν ανεγχείρητο όγκο σε χειρουργήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου