Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Πάει και το ....παραμύθι της κερδοφορίας!! Η ΛΑΡΚΟ ζητάει πίσω το 1.303.000 ευρώ!! (ΔΕΙΤΕ)

"Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο" λέει ο λαικός βάρδος, και το ίδιο συμβαίνει στον ΟΛΝΕ!!


Ο Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου που είχε στήσει ακόμα ενα παραμύθι, αυτό της ..κερδοφορίας του Οργανισμού επί των ημερών του, το βλέπει να καταρέει σαν ..χάρτινος πύργος.

Η ΛΑΡΚΟ μετά από 2 αματάκλητες δικαστικές αποφάσεις ζητά από τον ΟΛΝΕ ΤΟ 1.303.000 ευρώ που είχε καταθέσει και που η Διοίκηση Παπανδρέου "ΠΑΡΑΤΥΠΑ" είχε συμπεριλάβει το ποσό στους Προυπολογισμούς και Απολογισμούς για να εμφανίσει "μαιμού" κερδοφορία!

Τώρα ο "μεγάλος Οικονομολόγος" μπορεί να μας πεί την καθαρή οικονομική θέση του ΟΛΝΕ και γιατί έχει απλήρωτους "όσους μιλάνε ελληνικά;"!!

Δείτε το έγγραφο της εταιρείας ΛΑΡΚΟ
PLAY IT OUTLOUD....
(παιξτε το δυνατά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου