ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Πάει και το ....παραμύθι της κερδοφορίας!! Η ΛΑΡΚΟ ζητάει πίσω το 1.303.000 ευρώ!! (ΔΕΙΤΕ)

"Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο" λέει ο λαικός βάρδος, και το ίδιο συμβαίνει στον ΟΛΝΕ!!


Ο Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου που είχε στήσει ακόμα ενα παραμύθι, αυτό της ..κερδοφορίας του Οργανισμού επί των ημερών του, το βλέπει να καταρέει σαν ..χάρτινος πύργος.

Η ΛΑΡΚΟ μετά από 2 αματάκλητες δικαστικές αποφάσεις ζητά από τον ΟΛΝΕ ΤΟ 1.303.000 ευρώ που είχε καταθέσει και που η Διοίκηση Παπανδρέου "ΠΑΡΑΤΥΠΑ" είχε συμπεριλάβει το ποσό στους Προυπολογισμούς και Απολογισμούς για να εμφανίσει "μαιμού" κερδοφορία!

Τώρα ο "μεγάλος Οικονομολόγος" μπορεί να μας πεί την καθαρή οικονομική θέση του ΟΛΝΕ και γιατί έχει απλήρωτους "όσους μιλάνε ελληνικά;"!!

Δείτε το έγγραφο της εταιρείας ΛΑΡΚΟ
PLAY IT OUTLOUD....
(παιξτε το δυνατά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου