ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ελ. Κασελίμη: "SOS!! Μένουμε χωρίς αναισθησιολόγους στο Νοσοκομείο, και κανείς δεν ενδιαφέρεται"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Σοβαρότατες καταγγελίες κάνει η Δντρια του Αναισθησιολογικού του Νοσοκομείου Χαλκίδας!!

Η Ελ. Κασελίμη-Γυφτονικολού μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο "επισημαίνει τους κινδύνους που ελοχεύουν από την έλλειψη αναισθησιολόγων αφού από τις 13 θέσεις υπάρχουν μόνο 4ρις γιατροί, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την λειτουργία και τους ασθενείς"

"Εχω πάει πόρτα-πόρτα σε πολιτικούς και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής και κανείς μέχρις στιγμής δεν έχει ενδιαφερθεί, ούτε ο υπουργός Υγείας στον οποίον τα είπα δια ζώσης" επισημαίνει η Ελ. Κασελίμη.

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε σήμερα στο Ράδιο1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου