ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

κα Παπαρίζου, ΠΡΟΣΟΧΗ μας... βλέπουν!! Τροποποίηση σε ληγμένους περιβαλλοντικούς δεν γίνεται!!

κε Ντίτορα, εσείς τι λέτε επί του θέματος;
Ενα περιβαλλοντικό και διοικητικό "σκάνδαλο" βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της Γεν. Δνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και της αντίστοιχης Δνσης της Αποκεντρωμένης!!

Σε συνέντευξη στο Ράδιο1 ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαιδίτης είχε ..προαναγγείλει οτι "η Περιφέρεια θα εισηγηθεί θετικά στην Αποκεντρωμένη στην ανανέωση των Περιβαλλοντικών όρων του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού (του οποίου η αδεια λειτουργίας έχει λήξει από το '15) ενώ ακόμη δεν είχε υπάρξει σχετική εισήγηση του Δντή Περιβάλλοντος Γ. Τερζή!!

Πληροφορηθήκαμε ότι "τό θέμα βρίσκεται εις χείρας της Δντριας Περιβάλοντος κας Παπαρίζου με θετική εισήγηση της Περιφέρειας"!!

Μόνο που δεν πρόκειται για μελέτη "ανανέωσης των περιβαλλοντικών όρων" αλλά για "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ '17 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ"!!
Και αυτό αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!
Τροποποίηση σε ληγμένουν Περιβαλλοντικούς δεν ..γίνεται!!

Αυτό που δηλαδή θέλουν να ..αποφύγουν Κοτζιάς-Κελαιδίτης-Σπανός και ..λοιποί αβανταδόροι που ειναι πρόθυμοι να παρανομήσουν για να εξυπηρετήσουν τον ...παραβάτη Δήμαρχο!!

Κα Παπαρίζου ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αν υπογράψετε την ..απάτη θα πάτε και εσείς ..."πακέτο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου