Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ Αυτό δεν είναι Επιμελητήριο, είναι ..κατάντια εδώ και χρόνια!!

Πάνε οι εποχές που το Τεχνικό Επιμελητήριο (παράρτημα Εύβοιας) έκανε αισθητή την παρουσία του στα κοινά...

Μετά την εποχή Σιαγιάννη το ΤΕΕ υποβαθμίστηκε και έγινε ενα "παραμάγαζο" συνδιαλλαγών των διοικούντων με την εξουσία και ..ενίοτε το μακρύ χέρι αυτής!
Πλήρης απουσία από τα δρώμενα, καμία παρέμβαση για τις κακοτεχνίες στα δημόσια έργα, καμία αναφορά και παρέμβαση στους "διορισμούς" των πρισταμένων στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, τίποτα για την ..ασυδοσία του ΣΥΠΟΘΑ και γενικώς παρουσία "υπό το μηδέν"!!
Μοίρασμα οφιτσίων ενίοτε και προιόν παραταξιακών συναλλαγών για τις καρέκλες αλλά και τις ..δουλίτσες!
Αντε καμιά πίτα και καμία χοροεσπερίδα (για να μην τους αδικούμε)!
Διασπασμένη η Νέα Δημοκρατία, απούσα η πράσινη παράταξη και άλλες δύο υποψηφιότητες του ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος Σπίθας!
Δηλαδή μιλάμε για κατάντια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου