ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ Τούς έχει ΟΛΟΥΣ ..γραμμένους ο ΚΟΤΖΙΑΣ!! Μικρούς και.. ΜΕΓΑΛΟΥΣ!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ως ένας σύγχρονος "μικρός Βονα-πάρτης" ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού ..γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσίες!!

Παρά τις πολαπλές αποφάσεις των υπηρεσιών για "μη χρήση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού λόγω σφραγίσματος" που υπογράφει η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας, και ο νέος Δήμαρχος συνεχίζει την τακτική της Ευσταθίου "να ρίχνει τα βοθρολύματα της Αιδηψού-Ιστιαίας στον κατεστραμένο βιολογικό".

Και μάλιστα να το δηλώνει δημοσίως ότι "θα συνεχίσει να τα ρίχνει εκεί μέχρι να διορθωθεί ο βιολογικός παρά την απαγόρευση της Περιφέρειας"!!

Ακούστε τα κυριώτερα σημεία της αποκαλυπτικής συνέντευξης στον Γιάννη Τσελίκα (ράδιοΙστιαία)Μετά από αυτά, τεράστια είναι η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας που προφανώς .."καλύπτει" τον Κοτζιά, που με περισή θρασύτητα " γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων τις αποφάσεις και τις υπογραφές τους"!!

Μάλιστα το αποτέλεσμα της τελευταίας αυτοψίας είναι ..καταπέλτης!


Αν και ο Βασ. Λαγός επίμονα από τον Ιούνιο ζητά σύγκλιση ΚΕΠΠΕ η ηγεσία της Περιφέρειας αδιαφορει.....

Ακούστε όλη την συνέντευξη του "Βόνα-πάρτη" της Εύβοιας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου