Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Ηταν .."ημίψηλο" το ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ κε Σιόλια; Τι λέει ο Καλαθέρης;(ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ασχολίαστα τελικά θα αφήσει τα γεγονότα της ΠΕΔ η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις αποκαλύψεις ότι το .."καπέλο" ηρθε από την Κουμουνδούρου!!

Αν και στην φιλοσοφία του κόμματος είναι "η ανεξαρτησία των αυτοδιοικητικών" αυτή την φορά δεν λειτούργησε προφανώς υπό το βάρος .."άλλων θεμάτων και παιγνίων" (βλέπε ανακοίνωση Στουπή).

Το μέλος της κεντρικής οργάνωσης Θωμάς Τσούπος που παρεβρέθη στην συνεδρίαση του Οργάνου "επιβεβαίωσε" το καπέλωμα της διαδικασίας από τα κεντρικά και το δικαιολόγησε ότι "αυτό έγινε στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος"!!

Τέλος αποφασίστηκε να μην βγεί ανακοίνωση της Ν.Ε. που να σχολιάζει τα γεγονότα, αν και η Εύβοια ήταν εκτός της συνάντησης της Αταλάντης οπου ανετράπησαν οι αποφάσεις της ..προηγουμένης!!

Δηλαδή "οι σύντροφοι το ..κατάπιαν αμάσητο....

Ακούστε πως σχολιάζει ο Τάσσος Καλαθέρης στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1 τα όσα έγιναν πριν και μετά τις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου