ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔ Ηταν .."ημίψηλο" το ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ κε Σιόλια; Τι λέει ο Καλαθέρης;(ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ασχολίαστα τελικά θα αφήσει τα γεγονότα της ΠΕΔ η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις αποκαλύψεις ότι το .."καπέλο" ηρθε από την Κουμουνδούρου!!

Αν και στην φιλοσοφία του κόμματος είναι "η ανεξαρτησία των αυτοδιοικητικών" αυτή την φορά δεν λειτούργησε προφανώς υπό το βάρος .."άλλων θεμάτων και παιγνίων" (βλέπε ανακοίνωση Στουπή).

Το μέλος της κεντρικής οργάνωσης Θωμάς Τσούπος που παρεβρέθη στην συνεδρίαση του Οργάνου "επιβεβαίωσε" το καπέλωμα της διαδικασίας από τα κεντρικά και το δικαιολόγησε ότι "αυτό έγινε στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος"!!

Τέλος αποφασίστηκε να μην βγεί ανακοίνωση της Ν.Ε. που να σχολιάζει τα γεγονότα, αν και η Εύβοια ήταν εκτός της συνάντησης της Αταλάντης οπου ανετράπησαν οι αποφάσεις της ..προηγουμένης!!

Δηλαδή "οι σύντροφοι το ..κατάπιαν αμάσητο....

Ακούστε πως σχολιάζει ο Τάσσος Καλαθέρης στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1 τα όσα έγιναν πριν και μετά τις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου