Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ!! κε Σπανέ, το πίτμπουλ ..δαγκώνει εργολάβους!! Και μιλάμε για ..δαγκωματιές...

Μια απίστευτη καταγγελία έφθασε πριν λίγο καιρό στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό!!

Το γεγονός οτι "ο υπάλληλος της ΔΤΥ ΠΕ έχει δαγκώσει σχεδόν όλους τους εργολάβους που συναλάσονται με συγκεκριμένα εργα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας" είναι γνωστό σε όλους και συζητείται ευρέως!!
Ακόμη και στον 3ο όροφο είχαν φτάσει τα νέα....

Ομως πρίν λίγο χρονικό διάστημα "εργολάβος μπουκαρε στο γραφείο του Περιφερειάρχη και έδωσε στεγνά τον υπάλληλο με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση"!!

Δηλαδή μιλάμε για επίσημη καταγγελία!!
Και τι έκανε η ..ηγεσία; ΤΙΠΟΤΑ!!
Διότι ο συγκεκριμένος .."φαντάρος" (λένε) ανήκει στο τάγμα...  και οτι (πιθανόν) "λειτουργει ως ..ταμίας"!!

Εν τω μεταξύ "Τράπεζα μπλόκαρε τους λογαριασμούς μεγαλοστελέχους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αφού το στέλεχος εμφάνιζε μεγάλη αύξηση καταθέσεων χωρίς να μπορεί να τα δικαιολογήσει"!!

Περισότερα επί της ..οθόνης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου