ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ!! κε Σπανέ, το πίτμπουλ ..δαγκώνει εργολάβους!! Και μιλάμε για ..δαγκωματιές...

Μια απίστευτη καταγγελία έφθασε πριν λίγο καιρό στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό!!

Το γεγονός οτι "ο υπάλληλος της ΔΤΥ ΠΕ έχει δαγκώσει σχεδόν όλους τους εργολάβους που συναλάσονται με συγκεκριμένα εργα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας" είναι γνωστό σε όλους και συζητείται ευρέως!!
Ακόμη και στον 3ο όροφο είχαν φτάσει τα νέα....

Ομως πρίν λίγο χρονικό διάστημα "εργολάβος μπουκαρε στο γραφείο του Περιφερειάρχη και έδωσε στεγνά τον υπάλληλο με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση"!!

Δηλαδή μιλάμε για επίσημη καταγγελία!!
Και τι έκανε η ..ηγεσία; ΤΙΠΟΤΑ!!
Διότι ο συγκεκριμένος .."φαντάρος" (λένε) ανήκει στο τάγμα...  και οτι (πιθανόν) "λειτουργει ως ..ταμίας"!!

Εν τω μεταξύ "Τράπεζα μπλόκαρε τους λογαριασμούς μεγαλοστελέχους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αφού το στέλεχος εμφάνιζε μεγάλη αύξηση καταθέσεων χωρίς να μπορεί να τα δικαιολογήσει"!!

Περισότερα επί της ..οθόνης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου