ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Εκλεισαν τα νέα πρόσωπα της ..ηγεσίας!

Μετά από συνεχές παρασκήνιο, ίντριγκες και παρεμβάσεις, Πλακιωτάκης και Σταικούρας έβαλαν υπογραφές για το νέο ΔΣ στον ΟΛΝΕ!

Πρόεδρος ο Θαν. Τσέργας (μη εκτελεστικό μέλος) και Δνων σύμβουλος ο Χαρ. Μανιάτης (εκτελεστικό μέλος) ενώ τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν γίνει γνωστά.
Η σύνθεση αυτή έχει ενδιαφέρον διότι "ο Μανιάτης δεν ήθελε με τίποτα τον Τέργα και υποστήριζε την επιλογή Γιακουμάκη" , και η ..συμβίωση θα έχει ενδιαφέρον.
Βέβαια μεγάλη σημασία θά έχει "ποιός θα ελέγχει την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου" δεδομένου οτι ο Μανιάτης όπως και στην ΔΕΥΑΧ θα θέλει να έχει ..ηγετικό προφίλ δηλαδή να είναι το ..αφεντικό στον Οργανισμό!
Επίσης εχει ενδιαφέρον να μάθουμε "πως ειναι νομίμως δυνατόν ο Μανιάτης να είναι Γεν. Δντής στην ΔΕΥΑΧ και Δνων σύμβουλος του ΟΛΝΕ, δύο θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης;"

1 σχόλιο: