Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Εκλεισαν τα νέα πρόσωπα της ..ηγεσίας!

Μετά από συνεχές παρασκήνιο, ίντριγκες και παρεμβάσεις, Πλακιωτάκης και Σταικούρας έβαλαν υπογραφές για το νέο ΔΣ στον ΟΛΝΕ!

Πρόεδρος ο Θαν. Τσέργας (μη εκτελεστικό μέλος) και Δνων σύμβουλος ο Χαρ. Μανιάτης (εκτελεστικό μέλος) ενώ τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν γίνει γνωστά.
Η σύνθεση αυτή έχει ενδιαφέρον διότι "ο Μανιάτης δεν ήθελε με τίποτα τον Τέργα και υποστήριζε την επιλογή Γιακουμάκη" , και η ..συμβίωση θα έχει ενδιαφέρον.
Βέβαια μεγάλη σημασία θά έχει "ποιός θα ελέγχει την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου" δεδομένου οτι ο Μανιάτης όπως και στην ΔΕΥΑΧ θα θέλει να έχει ..ηγετικό προφίλ δηλαδή να είναι το ..αφεντικό στον Οργανισμό!
Επίσης εχει ενδιαφέρον να μάθουμε "πως ειναι νομίμως δυνατόν ο Μανιάτης να είναι Γεν. Δντής στην ΔΕΥΑΧ και Δνων σύμβουλος του ΟΛΝΕ, δύο θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης;"

1 σχόλιο: