Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Εκλεισαν τα νέα πρόσωπα της ..ηγεσίας!

Μετά από συνεχές παρασκήνιο, ίντριγκες και παρεμβάσεις, Πλακιωτάκης και Σταικούρας έβαλαν υπογραφές για το νέο ΔΣ στον ΟΛΝΕ!

Πρόεδρος ο Θαν. Τσέργας (μη εκτελεστικό μέλος) και Δνων σύμβουλος ο Χαρ. Μανιάτης (εκτελεστικό μέλος) ενώ τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν γίνει γνωστά.
Η σύνθεση αυτή έχει ενδιαφέρον διότι "ο Μανιάτης δεν ήθελε με τίποτα τον Τέργα και υποστήριζε την επιλογή Γιακουμάκη" , και η ..συμβίωση θα έχει ενδιαφέρον.
Βέβαια μεγάλη σημασία θά έχει "ποιός θα ελέγχει την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου" δεδομένου οτι ο Μανιάτης όπως και στην ΔΕΥΑΧ θα θέλει να έχει ..ηγετικό προφίλ δηλαδή να είναι το ..αφεντικό στον Οργανισμό!
Επίσης εχει ενδιαφέρον να μάθουμε "πως ειναι νομίμως δυνατόν ο Μανιάτης να είναι Γεν. Δντής στην ΔΕΥΑΧ και Δνων σύμβουλος του ΟΛΝΕ, δύο θέσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης;"

1 σχόλιο: