Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Εκαναν δώρο λιμάνι στον Στασινόπουλο!! Πείτε μας και ..πόσο κάνει!! Ταφόπλακα στο δημόσιο Λιμάνι της Χαλκίδας!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Λίγες μέρες πριν την αντικατάσταση του υπάρχοντος συμβουλίου ο Παπανδρέου και η ..παρέα του έβαλαν ..λουκέτο στην λειτουργία του δημόσιου λιμένα!!

Γ. Πάνος
Νικ Γουρνής
Αυτή την φορά βρήκε .."σύμμαχους" τον μέχρι πρότεινος πολέμιο Γιώργο Πάνο και το σωματείο των λιμενεργατών αλλά και το παραιτηθέντα Νικο Γουρνή που του πρόσφεραν οχι μόνο  ..."απαρτία" εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ..απόπειρες (είχαν πάει κόντρα) αλλά και υπερψήφισαν την παραχώρηση του λιμένα Θ στις προβλήτες του Τσιμεντάδικου!!
Το μόνο που πρέπει να μας απαντήσουν τώρα είναι "το πόσο ..κάνει"!!!!!

Με αυτή την ενέργεια "δίνουν" στην ΕΛΒΑΛ/ΧΑΛΚΟΡ του ομίλου Στασινοπούλου, που είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του δημόσιου λιμένα, ιδιωτικό λιμάνι για 150 τόνους ετησίως (όσο είναι περίπου το σημερινό τονάζ) και βάζουν λουκέτο στο λιμάνι αφήνοντας λιμενεργάτες-γερανίστες και φορτηγατζήδες στην ανεργία.

Αυτό που αρνήθηκαν προηγούμενες διοικήσεις στις επίμονες προσπάθειες του Ομίλου, βρέθηκε Διοίκηση να το κάνει!!

Ο μόνος που καταψήφισε την απόφαση ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δημ. Μουντριχας.

Ακούστε πως σχολίασε την εξέλιξη αυτή ο πρώην Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Κ. Κουλουρίδης...Δείτε την απόφαση οπως ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου