ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ Ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού του ΒΙΟΚΑ από τον Δήμαρχο! (ΔΕΙΤΕ)

Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ των πολιτών της Αμαρύνθου και της Δημοτικής Αρχής και αύριο Παρασκευή κάνουν συγκέντρωση στην Βάθεια απειλώντας με προσφυγή στο ΣτΕ κατά του διαγωνισμού του ΒΙΟΚΑ Ερετρίας.

Στην συγκέντρωση , όπως διαρέεται από το περιβάλλον του Δημάρχου, θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής μετά και τις συναντήσεις του Δημητρόπουλου με τα Υπουργεία.
Πάντως η ακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας είναι μονόδρομος ως ασύμφορης αφ ενός (0.21% έκπτωση) και αφ εταίρου πολιτικά και κοινωνικά απαράδεκτη δεδομένου οτι "επιχειρείται η οικολογική περιβαλλοντική και κοινωνική επιβάρυνση μιάς ολόκληρης και ηδη επιβεβαρυμένης περιοχής, εις βάρος μιάς άλλης".
Δεν είναι δυνατόν ο ΒΙΟΚΑ της Ερέτριας να έχει χωροθετηθεί στη Αμάρυνθο, δίπλα στον υπάρχοντα ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου και τα λύμματα να πέφτουν ολα στην κεντρική παραλία της περιοχής.
Πρόκειται δηλαδή για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της τελευταίας 20ετίας στην Εύβοια!!

Δείτε την επιστολή πρός τον Δήμαρχο, και την εξουσιοδότηση για προσφυγή στον Εσαγγελέα και το ΣτΕ....

Δείτε εδώ ποια ειναι όλη η αλήθεια...

https://www.eviatoday.news/2019/11/blog-post.html#more

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚ ΠΡΑΞΗΣ , ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ Κ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ , ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή