Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ Ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού του ΒΙΟΚΑ από τον Δήμαρχο! (ΔΕΙΤΕ)

Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ των πολιτών της Αμαρύνθου και της Δημοτικής Αρχής και αύριο Παρασκευή κάνουν συγκέντρωση στην Βάθεια απειλώντας με προσφυγή στο ΣτΕ κατά του διαγωνισμού του ΒΙΟΚΑ Ερετρίας.

Στην συγκέντρωση , όπως διαρέεται από το περιβάλλον του Δημάρχου, θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής μετά και τις συναντήσεις του Δημητρόπουλου με τα Υπουργεία.
Πάντως η ακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας είναι μονόδρομος ως ασύμφορης αφ ενός (0.21% έκπτωση) και αφ εταίρου πολιτικά και κοινωνικά απαράδεκτη δεδομένου οτι "επιχειρείται η οικολογική περιβαλλοντική και κοινωνική επιβάρυνση μιάς ολόκληρης και ηδη επιβεβαρυμένης περιοχής, εις βάρος μιάς άλλης".
Δεν είναι δυνατόν ο ΒΙΟΚΑ της Ερέτριας να έχει χωροθετηθεί στη Αμάρυνθο, δίπλα στον υπάρχοντα ΒΙΟΚΑ Αμαρύνθου και τα λύμματα να πέφτουν ολα στην κεντρική παραλία της περιοχής.
Πρόκειται δηλαδή για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της τελευταίας 20ετίας στην Εύβοια!!

Δείτε την επιστολή πρός τον Δήμαρχο, και την εξουσιοδότηση για προσφυγή στον Εσαγγελέα και το ΣτΕ....





Δείτε εδώ ποια ειναι όλη η αλήθεια...

https://www.eviatoday.news/2019/11/blog-post.html#more

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚ ΠΡΑΞΗΣ , ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ Κ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ , ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή