Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ο δραπέτης των φυλακών Δομοκού χαλάρωνε σε καφετέρια στον Πισσώνα – Εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών!

Πήρε άδεια και δεν επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού. Οι πληροφορίες για τις κινήσεις του, αποδείχθηκαν σωστές...

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας πληροφορίες των συναδέλφων τους αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν το μεσημέρι της Δευτέρας (11-11-2019), να εντοπίσουν και να συλλάβουν σε καφετέρια στην περιοχή του Πισσώνα Ευβοίας, τον 35χρονο Αλβανό που κρατούνταν στις Φυλακές Δομοκού και δεν είχε επιστρέψει μετά από άδεια τον περασμένο Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον κακοποιό που εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.


«Αξιοποιώντας» την άδεια χωρίς επιστροφή από τις φυλακές, ο 35χρονος ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ληστείες βενζινάδικων στη Λίμνη Ευβοίας και τη Λάρυμνα Φθιώτιδας, όπως και σε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.


Στο πλαίσιο μάλιστα της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διαπιστώθηκε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε, το από 05-09-2019 Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κοζάνης, για διάπραξη ληστείας.

Κατά τη σύλληψη του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως προέκυψε ήταν κι αυτή κλεμμένη στις 03-11-2019, από περιοχή του Μαντουδίου Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου