ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ποιός κρύβεται πίσω από την παραχώρηση του λιμένα; Γιατί άλλαξαν ..θέση στον ΟΛΝΕ;

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από το σωματείο του Τσιμεντάδικου για την παραχώρηση του λιμένα από τον ΟΛΝΕ στην ΕΛΒΑΛ/ΧΑΛΚΟΡ!!
Τόσο ο πρόεδρος του σωματείου Παν. Τραγουλιάς όσο και ο πρώην Ηλ. Κουκουρας μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο δίνουν την δικιά τους προσέγγιση για το "τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί κρύβονται από πίσω"!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι "στις 28/12/18 ο ΟΛΝΕ είχε πάρει απόφαση για την διενέργεια διαγωνισμού για τις προβλήτες του Τσιμεντάδικου, αρνούμενος αίτημα για 3ετή παραχώρηση της LAFARGE"!

Δείτε την απόφαση...

Ακούστε τι είπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου