Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

ΒΑΘΕΙΑ Ετοιμοι για ..πόλεμο!! Δεν έπεισε ο Δήμαρχος... (ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ)

Αποτυχημένη ηταν η προσπάθεια του Δημητρόπουλου να πείσει το .."αποφασισμένο ακροατήριο" της Αμαρύνθου!!

Ο Δήμαρχος προσπάθησε να κάνει το .."άσπρο-μαύρο" με κύριο επιχείρημα ότι "ο δήμος θα χάσει το κονδύλιο για την κατασκευή του βιολογικού της Ερέτριας στην Βάθεια(!!) και υποσχόμενος (εδώ είναι η πλάκα) ότι "θα υποχρεώσει τον εργολάβο να κατασκευάσει με δικά του έξοδα(!!) αγωγό αποροής των αποβλήτων (νεράκι τα χαρακτήρισε) από την Βάθεια ως την Ερέτρια για να βγαίνουν τα όποια απόβλητα στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας και όχι στην θάλασσα της Αμαρύνθου!!


Εριξε τις ευθύνες για την χωροθέτηση στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές (Βελέτζα και Αλημπατέ) και είπε ότι "αν ήταν στην δικιά του ευχέρεια δεν θα το έκανε" αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι το ορθόν αλλά τι να ..κάνουμε!!
Ξέχασε φαίνεται ότι είναι ο Δήμαρχος και οτι οι πολιτικοί ανδρες στα ..δύσκολα φαίνεται το πολιτικό τους ανάστημα και όχι να προσπαθούν με ψευδοεπιχειρήματα να υποβαθμίσουν ακόμη περισότερο έναν τόπο με έναν βιολογικό άλλης περιοχής!!


Από την πλευρά τους οι σύλλογοι και οι κάτοικοι εμφανίστικαν αποφασισμένοι "να μην επιτρέψουν το συντελούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα στην περιοχή τους και ανακοίνωσαν την κατάθεση προσφυγών και ασφαλιστικών μέτρων κατά του έργου ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσουν επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις!!

Ακούστε τις προτάσεις(!!) του Δημάρχου....


Ακούστε τον Αντ. Καραβά εκπρόσωπο των συλλόγων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου